Termeni si conditii

Toate informatiile care constituie continutul acestui site ( imagini, texte, produse, logo-uri, preturi, baze de date ) sunt proprietatea Romart Stratgey SRL si orice preluare a continutului, indiferent data este partiala sau integrala, in alt scop decat uzul personal, este sanctionata de legislatia privind drepturile de autor si de proprietate intelectuala.

Accesarea si/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastra constituie acceptarea, fara limitari sau restrictii, a prezentelor conditii si va obliga la respectarea acestora.

​Nu aveți dreptul să modificați, copiati, schimbați, distribuiți, vindeți, reproduceti, descarcati sau să transmiteți nicio informație conținută sau copiată de pe acest site, inclusiv dar fără a se limita la texte, imagini, grafică indiferent de scopul comercial sau public al unei asemenea activități. 

Caracteristicile produselor si documentatia tehnica aferenta acestora, prezentate pe site sunt puse la dispozitie de catre producatori si furnizori, iar Romart Strategy SRL ofera suportul tehnic pentru afisarea lor.

Imaginile produselor afisate pe site sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot uneori diferi sub aspectul unor caracteristici (de ex culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Toate preturile aferente produselor afisate sunt exprimate in lei (RON) si nu includ T.V.A.

Pretul produselor este informativ, compania nu garanteaza vanzarea produselor la preturile prevazute pe site decat in urma incheierii unui contract de vanzare.

Pretul produselor nu include cheltuielile de transport.

Prin accesarea site-ului sunteti de acord ca utilizarea sa se faca pe propria dv. raspundere.  

Nu se vor solicita, prin formularele prezente in site, alte informatii de la utilizatori, decat cele necesare unei comunicari eficiente. Romart Strategy va pastra confidentialitatea informatiilor de pe care le furnizati. Pentru detalii, va rugam sa cititi politica de confidentialiate privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Produsele sunt prezentate pe acest site cu titlu de prezentare si pot fi achiziționate sunand la numarul de telefon 0751.104.020 sau transmitand un mail la adresa: office@sarma-nato.ro ( date pe care le regasiti la rubrica contact a site-ului ).

Prin accesarea site-ului, utilizatorul accepta in mod expres si fara echivoc, termenii si conditiile site-ului.

Romart Strategy SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile site-ului.

 

 

 

Politica de confidentialitate

Dreptul la protecția datelor cu caracter personal este important pentru Romart Strategy, prin urmare facem tot ce este necesar pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanța cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu legislatia in vigoare din Romania.

Urmatoarele tipuri de informatii personale pot fi colectate, pastrate si utilizate:

- informatii despre computerul dvs, inclusiv IP, locatie, tipul browser-ului si sistemul de operare

- informatii despre vizitele si utilizarea site-ului, inclusiv durata vizitei, paginile vizionate, caile de navigare

- informatiile utilizate in formularul de contact din cadrul site-ului

- informatii generate in timpul utilizarii site-ului, inclusiv cand si cat de des il vizitati

- informatii privind achizitiile

- orice alte informatii ne puneti la dispozitie

Informatiile cu caracter personal furnizate pe site sunt utilizate in scopurile precizate in prezenta politica. Putem utiliza informatiile respective in urmatoarele scopuri:

- administrarea site-ului si afacerii noastre

- personalizarea site-ului

- sa va facem mai usor accesul la informatiile oferite de site

- sa putem raspunde solicitarilor adresate in rubrica “contact”

- sa onoram eventualele comenzi

- sa va trimitem documente aferente comenzilor

- sa va trimitem comunicari privind ofertele noastre

- sa putem raspunde eventualelor sugestii si reclamatii facute de dvs privind site-ul

Nu vom furniza catre terti, fara acordul dumneavoastra, informatiile personale.

Putem dezvalui informatiile cu caracter personal pe care ni le furnizati, in urmatoarele situatii:

- angajatilor nostri, agentilor de vanzari, furnizorilor sau distribuitorilor daca este necesar pentru procesarea comenzilor

- daca ne este solicitat prin lege

- in cazul in care este necesar, organelor in drept, pentru anchetele in lucru

- in cazul in care este necesar pentru a stabili, a exercita sau a ne apara drepturile legale ( inclusiv furnizarea informatiilor tertilor in scopul prevenirii fraudei si de a reduce riscul de credit )

Datele cu caracter personal solicitate sau oferite pentru un scop anume, vor fi stocate cat timp este necesar pentru scopul respectiv. Documentele care contin date personale vor fi stocate cat prevede legislatia in vigoare; daca consideram ca acestea vor fi necesare unor demersuri legale si pentru a stabili, a exercita sau a ne apara drepturile legale ( inclusiv furnizarea informatiilor tertilor in scopul prevenirii fraudei si de a reduce riscul de credit ).

Vom lua masurile tehnice si organizationale necesare pentru a preveni pierderea, utilizarea gresita sau modificarea datelor personale.

Acestea sunt stocate pe un server protejat.

Va rugam sa aveti in vedere ca transmiterea de date pe internet este inerent nesigura si nu va putem garanta securitatea datelor transmise in acest mod.

Puteti solicita sa va furnizam informatiile cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavoastra. Putem pastra informatiile respective pe perioada de timp permisa de legislatia in vigoare. Va rugam sa ne informati in cazul in care informatiile cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavoastra sufera modificari.

Ne rezervam dreptul de a actualiza prezenta politica ori de cate ori este necesar. Va rugam sa verificati din cand in cand politica, pentru a fi pus la curent cu acestea.